Avís legal

Les següents dades corresponen al titular d'aquest lloc web.

Nom
Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers d'Andorra
Número de registre tributari
U-800562-E
Adreça
Crta. de l’Obac 12-14, Edif. Forestal esc. A Baixos
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra
Correu electrònic
coia@andorra.ad
Telèfon
+376 809030

Objecte

El present “Avís Legal” regula l’accés i les condicions d’ús per part de qualsevol usuari de les pàgines que integren el domini web https://www.coia.ad (d’ara en endavant, pàgina web), titularitat de Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers d'Andorra (en endavant, COIA)

Mitjançant la present pàgina web, COIA ofereix informació sobre la seva ubicació, els serveis que ofereix i les vies de contacte. L’accés a aquesta pàgina web així com la seva utilització per part de l’usuari impliquen necessàriament i sense excepcions, el sotmetiment i acceptació del present Avís Legal.

COIA es reserva el dret de modificar les condicions d’ús, en qualsevol momento i sense necessitat de preavís. Cada cop que s’accedeixi o utilitzi la pàgina web regiran les condicions d’ús d’acord a les modificacions introduïdes en cada moment, és per aquest motiu que es recomana a l’usuari que les llegeixi detingudament cada cop que entri a la pàgina web.

Tots els camps dels formulari de recollida de dades que es posin a disposició de l’usuari són obligatoris. No omplir aquests camps pot derivar en la impossibilitat d’atendre la seva petició.

Accés i ús de la pàgina web

L’usuari accedeix a la pàgina web sota la seva exclusiva responsabilitat. Els continguts i serveis oferts en la pàgina web tenen com a finalitat la difusió d’informació sobre els serveis que ofereix i desenvolupa COIA.

COIA posarà els mitjans raonables a la seva disposició perquè els continguts i serveis inclosos en la pàgina web siguin exactes i estiguin actualitzats. No obstant, no es garanteix aquesta circumstància en tot moment.

Així mateix, COIA no garanteix l’absència de virus informàtics o altres elements lesius en aquesta pàgina web. Conseqüentment, COIA no es fa responsable dels danys potencials, alteracions irreparables o errors que, deguts a la presència de qualsevol virus, pugui patir el sistema informàtic (maquinari o programari) de l’usuari en accedir o utilitzar la pàgina web de COIA o de tercers involucrats. Malgrat això, tant bon punt n’hagi tingut constància, COIA disposarà de tot allò que estigui al seu abast per tal de mitigar i assegurar a l’usuari l’ús segur de la pàgina web.

COIA no es fa responsable dels danys i perjudicis que puguin patir els equips informàtics de l’usuari a conseqüència del seu ús indegut o negligent de la pàgina web.

Propietat Intel·lectual

Tots els continguts, sense exclusió i de forma no limitativa, que formen part de la pàgina web, és a dir, articles, dades, texts, icones, imatges, bases de dades, etc, són propietat de COIA o de terceres persones físiques o jurídiques que han autoritzat al COIA el seu ús. D’acord a la “Llei sobre drets d'autor i drets veïns”, de 10-06-1999, els continguts del lloc web són objecte de propietat intel·lectual, protegits per les lleis de propietat intel·lectual nacionals i internacionals vigents.

L’usuari podrà crear una còpia privada dels continguts única i exclusivament per al seu ús personal. Tot ús o explotació diferent a allò exposat al paràgraf anterior, precisarà d’una autorització prèvia i per escrit del titulars dels drets d’explotació. Es prohibeix a l’usuari reproduir, distribuir, comunicar públicament, fixar, transformar, col·leccionar i en general, exportar de qualsevol mode els continguts de la pàgina web sense l’autorització prèvia i per escrit del titular dels drets d’explotació.

L’accés a la pàgina web no implica en cap cas cap tipus de renúncia, transmissió o cessió, total ni parcial dels drets atorgats per la normativa andorrana i internacional sobre propietat intel·lectual.

Propietat Industrial

Les marques i logotips, inclòs el de COIA presents en aquesta pàgina web es troben protegits per les lleis andorranes i internacionals en matèria de propietat industrial.

El domini https://www.coia.ad, és un domini registrat per Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers d'Andorra. Aquest nom de domini no pot ser utilitzat, excepte prèvia autorització, en connexió amb altres serveis que no siguin els del titular, de manera que puguin causar confusió els nostres clients o el descrèdit de l’empresa.

Està prohibida la reproducció (exceptuant la descàrrega temporal de la pàgina al disc de l’usuari o al servidor), la còpia, l’ús, la distribució, la reutilització, explotació, realització de segona còpies, enviament per correu, transmissió i modificació de qualsevol signe distintiu citat anteriorment i que es trova en aquest lloc web, excepte autorització expressa del seu titular.

Enllaços

Tot enllaç d’hipertext, profund, framing, o qualsevol altre tipus de connexió virtual a través de xarxes de telecomunicació des de qualsevol lloc web (enllaç) a la pàgina web, haurà de ser autoritzat per escrit per COIA, i establint-se l’enllaç en tot cas a la pàgina inicial.

Tots els enllaços a pàgines web externes (titularitat de tercers), tenen únicament una finalitat orientativa, amb l’objectiu de posar a disposició de l’usuari altres fonts d’informació que puguin ser del seu interès.

COIA no es fa responsable ni dels continguts ni de qualsevol altre aspecte relacionat amb pàgines web externes. En cas de que l’usuari detecti que algun dels continguts pugui ser contrari a la llei o que lesioni béns o drets d’un tercer, pot comunicar-ho a info@coia.ad, amb la finalitat de poder anul·lar aquest enllaç i dur a terme les accions que corresponguin.

Política de confidencialitat i protecció de dades

Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers d'Andorra té molta consideració amb la privacitat de les dades dels usuaris, i és per això que, aplica una Política de Privacitat basada en el principis de protecció de dades de la Unió Europea i d’Andorra. Més informació disponible en la nostra Política de Privacitat.

Responsabilitats

COIA rebutja la responsabilitat que se’n derivi de la mala utilització dels continguts, i es reserva el dret a actualitzar-los, eliminar-los, limitar-los o impedir-ne l’accés temporal o definitivament. L’única finalitat dels continguts de la pàgina web és informar als usuaris dels serveis que ofereix COIA.

COIA no garanteix el perfecte funcionament de la página web, així com que es trobi disponible i operativa en tot moment.

COIA no es fa responsable dels danys i perjudicis directes o indirectes, inclosos danys a sistemes informàtics o introducció de virus existents en la xarxa, derivats de la navegació i utilització de la pàgina web.

Duració i Modificació

Amb l’objectiu de millorar el servei i/o adaptar-se a la legislació vigent, COIA tindrà dret a modificar els termes i condicions estipulats en el present Avís Legal.

Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers d'Andorra podrà donar per finalitzada, suspendre o interrompre unilateralment, l’operativitat d’aquesta pàgina web, sense possibilitat de sol·licitar cap tipus d’indemnització per part de l’usuari.

Legislació aplicable

Els termes del present Avís Legal es regeixen per la normativa andorrana i qualsevol controvèrsia es sotmetrà als tribunals del Principat d’Andorra.

Aquest avís legal ha estat revisat el mes de juny de 2021.

Cerca de col·legiats

© 2021 Col·legi Oficial d'Infermeria d'Andorra. Tots els drets reservats.